FOTO’S BESTELLEN fotoshoot / evenement


Onder de menuknop ‘PRINTS’ kun je naar ‘Foto’s bestellen’. Hier vind je albums van je fotoshoot of een (sport)evenement waarvan de foto’s besteld kunnen worden. Sommige albums zijn om privacy redenen voorzien van een wachtwoord. Oypo.nl regelt je bestelling, betaling en verzending van de foto’s.


BESTELLING


Heb je één of meer foto’s gevonden? Bestel deze dan in één van de verschillende formaten. De prijs, verzend- en orderkosten worden in de winkelwagen vermeld. Uiteraard ontvang je de afdruk zonder de witte teksten die op de website over de foto zijn geplaatst. Sommige foto’s kan je tegen betaling downloaden.


BETALING


Je kan eenvoudig betalen met een overschrijving via elektronisch bankieren, iDEAL, creditkaart (VISA, Mastercard of PayPal). Nadat je je bestelling hebt geplaatst, zie je direct de betalingsmogelijkheden. Je ontvangt ook een bevestigingsmail met alle informatie.

Je kan eenvoudig controleren of Oypo.nl de betaling heeft ontvangen en of de


foto’s zijn afgedrukt en verzonden. Je doet dit door op de link in de bevestigingsmail te klikken. Wanneer je betaling is ontvangen maar ook wanneer je bestelling is verzonden, ontvang je een e-mailbericht.


AFDRUKKEN


De afdrukken worden verzorgd door fotovaklab Profotnet. Deze afdrukcentrale heeft een zeer goede reputatie opgebouwd onder Nederlandse vakfotografen. De foto’s worden afgedrukt op Fujicolor Crystal Archive Digital Paper – DP II Professional.


Oypo.nl is verantwoordelijk voor alle service van je bestelling ook na de verzending.

                                                                             

terug